7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Hvis du og din virksomhed skal flytte til nye og større lokaler, så er det Mesterflyt du skal have fat i. De tilbyder nemlig professionelle erhvervsflytninger med flere forskellige ekstra services. Læs med her og få overblik over de forskellige løsninger.

Hvis du og din virksomhed skal flytte i nye og større lokaler, og derfor skal bruge et flyttefirma i Holbæk eller flyttefirma København, så er det Mesterflyt du skal hive fat i. De har nemlig masser af erfaring med at flytte både store og små virksomheder til nye lokationer. Du har også mulighed for at tilkøbe forskellige ekstra services, så som tilkobling af IT eller opbevaring eller få hjælp til flytning til udlandet.

Filosofien i Mesterflyt er, at en flytning handler om meget andet end bare et praktisk ryk fra et sted til et andet. Det er nemlig begyndelsen på et nyt kapitel eller en ny start – og skabelsen af jeres nye sted. Derfor er det også vigtigt at flytningen foregår på jeres præmisser og efter de ønsker I har, så flytningen går så smertefrit som overhovedet muligt.

Vælg den løsning, der passer til jer

Nogle foretrækker at pakke det hele ned selv, mens andre foretrækker at få hjælp til det. Det er meget forskelligt, hvilket behov man kan have. Men uanset hvilket behov du og din virksomhed måtte have i forbindelse med jeres kommende flytning, så kan Mesterflyt helt sikkert hjælpe. Her kan du se, hvilke løsninger, der tilbydes:

  • Fuld nedpakning, transport og udpakning
  • I modtager flyttekasser til nedpakning
  • Flytning af arkiv
  • Opkobling og nedtagning af IT-udstyr
  • Transport af maskiner, fabriksanlæg og diverse

Hos Mesterflyt har de mange års erfaring med erhvervsflytninger, og derfor stiller de også altid en erfaren flytterådgiver til rådighed, så flytningen kan blive organiseret på den helt rigtige måde for dig.