7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

En flot kulør kommer ikke af sig selv – medmindre man bor i det varmere Sydeuropa. Men herhjemme i Danmark kan det være svært at opbygge en flot kulør, fordi vi ikke har mange dage med sol.

Men en flot solkulør er heller ikke nødvendigvis sund, selv om det solbrune look signalerer sundhed og overskud til at kunne opholde sig udendørs. Det har længe været alment kendt, at solens stråler kan skade huden – og, i værste fald, forårsage dødelig hudkræft.

Spørgsmålet er, hvordan man opnår en flot solbrun kulør uden at skade sin egen hud eller pengepung ved skulle flytte til Spanien, for at komme i nærheden af en solbrun kulør. Svaret er – ganske enkelt – selvbruner.

Selvbruneren giver en naturlig kulør

Men bliver man ikke orange af selvbrunere, og er det ikke noget med, at selvbrunere klumper sig sammen på huden, så huden får en uensartet kulør? Ikke nødvendigvis. Siden der er kommet større og større fokus på, hvor usundt det kan være at solbade ude for eller i solariet, så er det blevet mere og mere populært at vælge en god selvbruner frem for solariet eller solstrålerne.

Det betyder naturligvis, at markedet for selvbrunere har været under stor udvikling de seneste mange år. Eller rettere sagt: Det findes i dag så mange forskellige selvbrunere, at man uden komplikationer kan finde en selvbruner, der passer til enhver hudtype.

Der findes mange forskellige selvbrunere

At solens stråler kan være skadelige betyder ikke nødvendigvis, at du for enhver pris skal undgå den sparsomme sol, som vi får herhjemme. Men du kan nemt optimere dine chancer for at blive solbrun!

Foruden selvbrunere, der smøres på som creme, findes der også selvbrunere, der kommer i tabeletter. Det, som tabeletterne gør, er, at de hjælper din hud med at optage solens stråler, så huden hurtigere bliver sommerbrun, når den danske sommer endelig melder sin ankomst.