Mangler du en akut dyrlæge?

Nogle gange er uheldet ude og du kan få brug for akut hjælp til dit kæledyr. Det kan være, at din hund er kommet til skade på en gåtur eller at din kat har fået det skidt uden, at du kan finde årsagen. Hvis du har brug for akut hjælp til dit kæledyr, så kan du kontakte en dyrelægevagt i hele Danmark

Hvis du pludselig får brug for en dyrelæge til dit kæledyr – også selvom det er aften eller i weekenden, så kan du kontakte en dyrelægevagt i hele Danmark, som kan hjælpe dig og dit kæledyr. Vetgruppen er nemlig en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, som arbejder sammen om at sikre dit kæledyrs sundhed. Gruppen består af stor gruppe af dyrelæger og sygeplejesker, som har hvert deres specialområde. Her kan du altså være sikker på at få en korrekt og professionel håndtering af dit kæledyr.

Få hjælp på alle tider af døgnet

Hos Vetgruppen er der en døgnvagtservice, så du er sikker på at kunne få den rette hjælp til dit kæledyr uanset om det er aften eller nat – og uanset om kalenderen skriver mandag eller lørdag. Du kan være sikker på, at du kan få tryg og smertefri behandling af dit kæledyr – og at dit dyr er i centrum. Der er nemlig ikke noget værre end at ens kæledyr har smerter eller har akut brug for hjælp, derfor er det også vigtigt at du kan komme til at få hjælp inden for kort tid af kompetente professionelle. Det er uanset om dit dyr skal kastreres eller vaccineres eller er kommet ud for en akut skade. Fælles for alle ansatte i Vetgruppen er, at de er dyrevenner og er opsat på hjælpe dyr og sætter stor pris på at omgås dyr. Få hjælp til dit kæledyr hos Vetgruppen.

«
»