7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Lav dit nye HTML5 banner med Zuuvi

Skal du have lavet et nyt banner til din hjemmeside? Så benyt dig da af Zuuvi til at lave et helt nyt HTML5 banner. Har du ikke så stor erfaring med hvordan man producere dem eller ved du ikke helt hvad det er, så gør det ikke noget. Find ud af alt det og meget mere om hvordan du vil lave dine annoncer.

Find ud af hvordan du laver dit helt eget HTML5 banner med en perfekt guide fra Zuuvi. Og med tilbuddet på en normalpris på kun 750 kr. Det er sjovt og nemt med de simple skabeloner, så du kan komme godt i gang.

Hvad er et HTML5 banner

Det er simpelthen en annonce, der bruger elementer af HTML5. Det er kort sagt en mere avanceret form for grafisk banner. Det kan dog en del mere end almindelige grafiske bannere, og det giver derfor mulighed for at udfolde sig mere kreativt. Desuden er det smart, da det fungerer på tværs af enheder og forskellige platforme. HTML5-formatet giver dig også mulighed for at designe bannere, der er smartphone venlige, så annoncen har en lige så fed effekt på telefonen som på computeren.

Animerede bannere

I Zuuvi kan du også lave animerede bannere, altså bannere med bevægende billeder. Det modsatte af et statisk baner, hvor der ikke er nogen animation. Det er også stigende mere populært, da det tiltrækker mere opmærksomhed end et simpelt statisk billede. Det virker også mere stilsikkert og af højere kvalitet, når der er bevægelse i billedet. Det er også smart, hvis du gerne vil ud mere end bare et simpelt udtryk. Der er større mulighed for at udfolde sig kreativt og give et mindeværdigt indtryk, så modtageren vil huske. Det er nemlig muligt på en helt ny måde at appellere til sit publikum og give det udtryk du ønsker.