7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Vi kender det alle sammen. Hjemmet har stået uforandret i en lang periode og trænger til en opfriskning. Men det er måske ikke lige til, at skifte sofaen eller spisebordet ud, fordi man trænger til noget andet at kigge på, men heldigvis er der andre (og billigere) alternativer til at give stuen et nyt liv, uden det behøver koste en formue. Herunder kan du få gode råd til hvordan og til hvilken farve du kan udskifte din lampeskærm.

Lampeskærm til spisebordet

Når du skal vælge den rette lampeskærm til spisebordet, er der flere ting du bør tage højde for. For det første skal du sikre dig, at skærmen er åben i bunden, da du har brug for en masse lys ned over dit spisebord, så du kan se hvad der står på menuen. Mange bruger også spisebordet til lektieskrivning, eller som arbejds station og derfor er det endnu en god grund til at sørge for, at der er god belysning over spisebordet. Derudover skal du finde ud af om du har behov for at din spisebordslampe også skal give dig lys til resten af lokalet, eller om du har andre lamper i stuen der skal sørge for dette. Hvis du har brug for lys i en stor del af stuen, bør du overveje en lampeskærm der er lys, så den på den måde spreder så meget lys som muligt.

Lampeskærm til hyggehjørnet

Når det kommer til belysningen i stuens hyggehjørne er det sjældent, at man har brug for den skarpeste form for belysning, da vi i stuens hyggehjørne, bare har brug for noget hyggeligt lys, der skaber en god stemning. Derfor har du her mere frit valg til at vælge den lampeskærm (og lamper generelt) end man har andre steder i hjemmet. Du kan derfor frit vælge om du ønsker en lampeskærm i en sjov farve, end mørk lampeskærm, der dæmper lyset, eller noget helt tredje.