Find den rigtige seng og madras

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text]

Din søvn er vigtig – og det betyder meget hvilken seng du sover i. Der findes mange forskellige senge og madrasser (det er faktisk madrassen, som er den vigtigste for din søvn, da det er den, din krop ligger på). Mange tænker bare ”seng”, hvor de ofte mener madras. Du kan købe en samlet pakke eller selv sammensætte en madras med en seng og måske også en topmadras. Der findes nogle guides til at finde den seng og/eller den madras der lige passer til dig eller jer.

Se det store udvalg på malawigruppen.dk

Det er ikke altid, man bare kan gå ud fra, at det dyreste også er det bedste – det kommer an på ønsker til komfort og hvordan ens kropsvægt er. Og så er der nogle enkelte vigtige ting at tage stilling ting, som f.eks. komfortzone og fjedervariant er et par af dem.

Vidste du det om din søvn?

  • Et varmt bad lige inden sengetid kan give dig en bedre søvn
  • Jo mere kaffe du drikker om aftenen, jo mere påvirker det din søvn i negativ retning
  • Lav en god temperatur i dit soveværelse – omkring en 20 grader for den bedste søvn

Sover du godt om natten?

Spørgsmålet er vigtigere, end du tror. Nattesøvnen er vigtig for at kunne præstere i løbet af dagen, og det er tiden, hvor kroppen “lader strøm på batterierne igen”. Mange faktorer spiller ind, når det gælder kvaliteten af din nattesøvn. Alt lige fra hvilken mad du spiser, til hvilken seng du sover i, har indflydelse på din nattesøvn. Specielt sengen er afgørende for at kroppen kan slappe helt af og ligge behageligt. Sengen skal passe til dig og din krop, og selvfølgelig også til dit budget.

Mange synes, at så snart en seng koster mere end kr. 10.000 så er den meget dyr – men tænk lige over, hvor mange timer du bruger i din seng, og hvor vigtigt det er for din hverdag, at du er frisk og veludhvilet om morgenen. Vi bruger rask væk både 20 og 30 tusinde på en sofa og ofte endda mere end det, men vi bruger som regel kun sofaen halvt så mange timer, som vi bruger vores seng.Og så skal vi nok lade være med at snakke mere om bilen, og hvor mange timer vi bruger der kontra i sengen …

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.24″ src=”https://aforum.dk/wp-content/uploads/senge-madrasser.jpg” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” z_index_tablet=”500″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

«
»