7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Hvis du drømmer om at få mere natur ind i dit hjem, og samtidig gerne vil slippe af med dårlig akustikken, så læs med her og få tips til, hvordan du ret nemt kan få styr på akustikken med lyddæmpende plader.

Kæmper du med akustikken i dit hjem? Så kan du heldigvis ret nemt få styr på det problem med en simpel og let løsning, der ikke kræver de store omstruktureringer i dit hjem. Du kan anvende et akustikpanel i trælameller. Det er lyddæmpende akustikplader, der mindsker rumklang og dårlig akustik i et rum.

Lydisolerende plader er ret effektive, når lyd skal afskærmes på f.eks. et kontor, stue, køkken eller i det udskældte storrumskontor. På den måde kan du opdele kontoret eller rummet i mindre områder eller sektioner.

Du kan også bruge træpaneler hjemme ved dig selv. Det kunne være nyttigt i et stort køkken. På den måde får du opdelt køkkenalrummet i mindre afdelinger og mindske blandt andet rumklangen i rummet. Det er også muligt at montere akustikpanelerne i et loft for på den måde at få et lyddæmpende akustikloft. Du kan læse meget mere om akustikpaneler her: https://www.nicetapet.dk/interioer/akustikpaneler/akustikpaneler

Akustikplader i filt dæmper støjen

Akustikplader er produceret af PET filt, og de skal monteres på væggen. Pladerne fås i 10 forskellige og stilfulde farver, som du efter eget valg mikse i sjove mønstre. Hvis du alligevel gerne vil mindske støjen fra naboen, hvorfor så ikke lave et kunstværk ud af det. Akustikplader er meget anvendelige i lejligheder i etageejendomme, hvor lyden har det med at vandre.

Du kan også anvende akustikplader her:

  • Skoler og børnehaver
  • Lejlighed
  • Kontorer

Hvis du ønsker at anvende akustikpaneler, så kommer de i farverne: Natur, hvidmalet og sort olie. Hvis du er blevet nysgerrig, så kan du læse mere på: https://www.nicetapet.dk

Photo by Minh Pham on Unsplash