7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Dykning er populært

Flere og flere får øjnene op for dykning – og det er ikke kun på de populære feriedestinationer, hvor vandet er varmt og solen næsten altid skinner. Der er overraskende meget at kigge på i de danske farvande – meget mere end man lige regner med, når man har dykket på koralrev i Røde Havet, Maldiverne, Caribien, Bali osv. Tager du f.eks. til Søbadet i Middelfart finder du et flot planteliv, du kan lave vægdyk og fodre fisk med muslinger på dit sikkerhedsstop. Der er tilmed lavet en dykkersti ved Søbadet, som kan bruges både af flaskedykkere og snorklere.

God sikkerhed med det rigtige dykkerudstyr

Sikkerheden er altid vigtig, når du dykker. Udstyret skal selvfølgelig fungere og du skal kunne stole på det – det kan du nu med alt det udstyr du finder her på siden, så om produktet fungerer, behøver du ikke bekymre dig om. Der er et andet aspekt i sikkerheden i forhold til udstyr, som mange nok ikke tænker over; med noget dykkerudstyr, der passer til dig og dine behov, så får du de funktioner du har brug for – og mindst lige så vigtigt: du får ikke funktioner, som du ikke har brug for, og som derfor kan være i vejen eller forstyrre dig under dit dyk.

Undervandsjagt er det nye sort

Et “nyt” spændende emne inden for undervandsverdenen er undervandsjagt eller blot UV-jagt som det oftest skrives. Det er jo som sådan ikke noget nyt, da det har været dyrket i rigtig mange år – både herhjemme og i udlandet. Der er bare rigtig mange, der er begyndt på UV-jagt indenfor de seneste år. Det er nok noget med back-to-nature kombineret med populariteten af nak og æd programmerne på TV, der får flere og flere til at hoppe i vandet med en harpun på jagt efter fladfisk, multer og havørreder.

Undervandsjagt adskiller sig fra alm. dykning, da man ikke bruger flasker til undervandsjagt. Det er altså ned på én mundfuld luft, finde sin fisk og få den harpuneret – det giver lidt større udfordring end det kan lyde som, da man typisk ikke har flere minutter dernede på en mundfuld luft. Man kan dog træne sig op i, at holde vejret længere tid under vand – du kan f.eks. melde dig ind i en fridykkerklub: http://aarhusfridykning.dk/  Du kan i løbet af relativt kort tid komme op og holde i vejret i 3-5 minutter med god træning.