Vælg en side

Prinsesse Leia Kostume Large

DKK 649,00

Glem alt om “kedelige” eventyrprinsesser og bliv den mest cool prinsesse af dem alle! Prinsesse Leia er kendt for sit mod og sin særprægede frisure. Frisuren indgår i kostumet, men modet står du selv for!Fakta om Prinsesse Leia KostumeCool dragt, som forv … læs mere her

Er Prinsesse Leia Kostume Large på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Prinsesse Leia Kostume Large

Varenummer (SKU): 13976 Varekategori:

Beskrivelse

Produktfakta

  • Navn: Prinsesse Leia Kostume Large
  • Pris: kr. 649.00
  • Returret: 90 dage (60 dage mere end loven kræver)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Hurtig levering: Bestil Prinsesse Leia Kostume Large inden kl. 15 så sendes den samme dag

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Prinsesse Leia Kostume Large her:
Prinsesse Leia Kostume Large

Mange leder efter den billigste Prinsesse Leia Kostume Large på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Prinsesse Leia Kostume Large her: billigste Prinsesse Leia Kostume Large

Syng løs for fulde skrål i badet!

Er du typen, der synger i badet? Eller er du totalt meget en musiknørd, der ikke kan lave noget, uden at have musik til at køre i baggrunden? Så er et brusehoved, der ligne en gammeldags retro-mikrofon lige det, som du står og mangler!

Køb Prinsesse Leia Kostume Large for kun kr. 649.00 i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse. Husk der er 90 dages returret på denne vare!

”Singing in the rain” for fulde gardiner

Hvem siger, at du ikke kan forberede dig på at vinde næste sæson af x-faktor, mens du gør dig ren og lækker til at tage hele verdenen med storm? Uanset om du er til nye eller gamle hits, vil dette brusehoved uden tvivl kunne forbedre dine evner som brusebadssanger.

Den er designet efter det gamle retro-look, der uden tvivl vil give dig en fantastisk musikoplevelse, hvad end du foretrækker rock, pop eller hiphop. Dette ultra seje bruserhoved passer til stort set de fleste musiktyper, der elsker at gå glad i bad!

Skru bare op for lyden, når du tænder for bruseren

Der findes ikke meget teknik, der holder til vanddamp. Men findes der noget bedre end et langt, dampende bad, mens skråler med på alle sine yndlingssange? Dette kan dog blive en dyr fornøjelse, hvis der kommer vand i telefonen, iPaden eller DAB-radioen!

Heldigvis findes det perfekte gadget til dig, der elsker at lytte og synge til de nyeste musik i bad: Nemlig vandtætte bluethtooth-højtalere! Med disse smarte højtalere kan du roligt sætte din yndlingsplayliste på fra din mobil fra et tørt sted, mens du har disse smarte, vandtætte højtalere med i bad.