Vælg en side

Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå – tjek prisen her

DKK 839,00

Varenummer (SKU): 29014982 Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå her:
Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå

Produktfakta

  • Produkt: Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå
  • Mærke: MOOSE
  • Kategori: Crossbukser
  • Pris: Kr. 839.00
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Returret: 60 dage

Mange leder efter den billigste Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå her: billigste Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå

Moto-cross udstyr

Det er i Moto-cross som i næsten alle andre sportsgrene; dit udstyr er en stor del af din performance. Talentet for moto-cross spiller selvfølgelig også ind, men ligesom du kan ikke være med i toppen blot ved at købe udstyr, så kan du heller ikke være med på topplan i moto-cross, hvis du kører rundt på noget gammelt jern, der ofte går i stykker, og med andet udstyr, der ikke giver dig den optimale bevægelsesfrihed og fordele, som de nye og moderne produkter gør. Med kombinationen af talent og det rette udstyr, kan du gøre dig gældende på moto-cross scenen, hvis du samtidig sørger for at være at skarp form, og din kondition er i top. Undersøgelser af Moto-cross har vist, at det er en af de mest konditionskrævende sportsgrene, der findes. Spiller du fodbold, kan du lige tage en hurtig pause, når der fløjtes til indkast, hjørnespark, frispark osv. I moto-cross er der afregning ved kasse 1, hvis du lige slapper lidt af og ikke er 100% opmærksom.

På samme måde som din krop skal holdes vedlige, skal din maskine også være i topform. Sørg altid for at have nogle ekstra dele med, af dem du ved, du ofte får brug for. Her på siden finder du udstyr på Moto-cross – både moto-cross maskiner, reservedele til dem og andet udstyr, som bruges indenfor moto-cross. Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå er et godt eksempel på de produkter, du finder her på siden.

Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå

Køb Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå fra MOOSE allerede i dag til kun kr. 839.00. Husk der er gratis fragt, når du køber for kr. 499, og der er hurtig levering (1-2 dage) direkte til din adresse. Du får oven i købet 60 dages returret på Moose M1 Cross Bukser Sort/Orange/Blå.