Vælg en side

Klovnepigekostume Børn Large

DKK 199,00

Vær den sejeste pigeklovn til udklædningsfesten! I dette kostume bliver du en rigtig elegant klovn, komplet med en lille konisk hat. Hvis du kan lave ballondyr, får du ekstra point!Fakta om Klovnepigekostume BørnLev cirkuslivet til udklædningsfesten i det … læs mere her

Varenummer (SKU): 12994 Varekategori:

Beskrivelse

Produktfakta

  • Navn: Klovnepigekostume Børn Large
  • Pris: kr. 199.00
  • Returret: 90 dage (60 dage mere end loven kræver)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Hurtig levering: Bestil Klovnepigekostume Børn Large inden kl. 15 så sendes den samme dag

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Klovnepigekostume Børn Large her:
Klovnepigekostume Børn Large

Mange leder efter den billigste Klovnepigekostume Børn Large på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Klovnepigekostume Børn Large her: billigste Klovnepigekostume Børn Large

Syng løs for fulde skrål i badet!

Er du typen, der synger i badet? Eller er du totalt meget en musiknørd, der ikke kan lave noget, uden at have musik til at køre i baggrunden? Så er et brusehoved, der ligne en gammeldags retro-mikrofon lige det, som du står og mangler!

Køb Klovnepigekostume Børn Large for kun kr. 199.00 i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse. Husk der er 90 dages returret på denne vare!

”Singing in the rain” for fulde gardiner

Hvem siger, at du ikke kan forberede dig på at vinde næste sæson af x-faktor, mens du gør dig ren og lækker til at tage hele verdenen med storm? Uanset om du er til nye eller gamle hits, vil dette brusehoved uden tvivl kunne forbedre dine evner som brusebadssanger.

Den er designet efter det gamle retro-look, der uden tvivl vil give dig en fantastisk musikoplevelse, hvad end du foretrækker rock, pop eller hiphop. Dette ultra seje bruserhoved passer til stort set de fleste musiktyper, der elsker at gå glad i bad!

Skru bare op for lyden, når du tænder for bruseren

Der findes ikke meget teknik, der holder til vanddamp. Men findes der noget bedre end et langt, dampende bad, mens skråler med på alle sine yndlingssange? Dette kan dog blive en dyr fornøjelse, hvis der kommer vand i telefonen, iPaden eller DAB-radioen!

Heldigvis findes det perfekte gadget til dig, der elsker at lytte og synge til de nyeste musik i bad: Nemlig vandtætte bluethtooth-højtalere! Med disse smarte højtalere kan du roligt sætte din yndlingsplayliste på fra din mobil fra et tørt sted, mens du har disse smarte, vandtætte højtalere med i bad.