Vælg en side

GripGrab 1040 Rouleur – Cykelhandsker – Dame – Grå – Kort

DKK 199,00

Varenummer (SKU): 5708486000716 Varekategori: Tag:

Beskrivelse

  • Navn: GripGrab 1040 Rouleur – Cykelhandsker – Dame – Grå – Kort
  • Mærke: GripGrab
  • Pris: kr. 199.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 365 dage! (JA, det er et helt år)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af GripGrab 1040 Rouleur – Cykelhandsker – Dame – Grå – Kort her:
GripGrab 1040 Rouleur - Cykelhandsker - Dame - Grå - Kort

Mange leder efter den billigste GripGrab 1040 Rouleur – Cykelhandsker – Dame – Grå – Kort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på GripGrab 1040 Rouleur – Cykelhandsker – Dame – Grå – Kort her: billigste GripGrab 1040 Rouleur – Cykelhandsker – Dame – Grå – Kort

Få den rette støtte med et par gode cykelsko

Når du skal ud og køre landevejene tynde er det vigtigt at komforten er i højsædet – også for dine fødder. Derfor kan der være mange fordele ved at investere i et par gode cykelsko, inden du sætter dig i sadlen. Der findes heldigvis et bredt udvalg af cykelsko, hvad enten du er til MTB-cykling, racer-cykling eller spinning.

Køb GripGrab 1040 Rouleur – Cykelhandsker – Dame – Grå – Kort for kun kr. 199.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. Husk du har et helt års returret på GripGrab 1040 Rouleur – Cykelhandsker – Dame – Grå – Kort.

Cykelskoen der omfavner enhver MTB-cyklist

De seneste år er MTB-cykling blevet mere og mere populært, og dette er ikke uden grund. Denne form for cykling kombinerer både action og teknik, mens du for lov til at cykle på opdagelse i Danmarks flotte skove.

Med inden du kaster dig ud i MTB-cykling, er det vigtigt at have udstyret i orden. Mange MTB-cyklister glemmer, at det er lige så vigtigt at have cykeludstyret i orden, som det er at have anskaffet sig den rette mountainbike. Dette gælder også beklædningen.

Men en godt sæt cykeltøj er ikke nok. Når du er ude i skoven for at træde i pedalerne, er det også uhyre vigtigt med det rette fodtøj, hvis ikke du vil lade smerter i fødderne stoppe dig. Heldigvis findes der et bredt udvalg af cykelsko, der er lavet af materiale, så der passer sig efter dine fødder.

Forskellen på cykelsko til MTB og racer er, at materialet hos en MTB-sko er lidt mere robust, da det skal kunne give højere beskyttelse end ved landevejskørsel. Dyrker du de danske landeveje, når du sætter dig i cykelsadlen, skal du derimod havde haft en cykelsko, der er lettere, så skoens vægt ikke bremser din fart.