Vælg en side

Flametrooper Kostume Barn Large

DKK 319,00

I Star Wars: The Force Awakens møder vi for første gang Flametroopers. Ikke så forskellige fra Stormtroopers, men pas på. Disse skyder med ild! Et cool kostume for den store Star Wars-fantast.Fakta om Flametrooper Kostume BarnCool kostume til børn som vil … læs mere her

Varenummer (SKU): 12699 Varekategori:

Beskrivelse

Produktfakta

  • Navn: Flametrooper Kostume Barn Large
  • Pris: kr. 319.00
  • Returret: 90 dage (60 dage mere end loven kræver)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Hurtig levering: Bestil Flametrooper Kostume Barn Large inden kl. 15 så sendes den samme dag

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Flametrooper Kostume Barn Large her:
Flametrooper Kostume Barn Large

Mange leder efter den billigste Flametrooper Kostume Barn Large på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Flametrooper Kostume Barn Large her: billigste Flametrooper Kostume Barn Large

Syng løs for fulde skrål i badet!

Er du typen, der synger i badet? Eller er du totalt meget en musiknørd, der ikke kan lave noget, uden at have musik til at køre i baggrunden? Så er et brusehoved, der ligne en gammeldags retro-mikrofon lige det, som du står og mangler!

Køb Flametrooper Kostume Barn Large for kun kr. 319.00 i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse. Husk der er 90 dages returret på denne vare!

”Singing in the rain” for fulde gardiner

Hvem siger, at du ikke kan forberede dig på at vinde næste sæson af x-faktor, mens du gør dig ren og lækker til at tage hele verdenen med storm? Uanset om du er til nye eller gamle hits, vil dette brusehoved uden tvivl kunne forbedre dine evner som brusebadssanger.

Den er designet efter det gamle retro-look, der uden tvivl vil give dig en fantastisk musikoplevelse, hvad end du foretrækker rock, pop eller hiphop. Dette ultra seje bruserhoved passer til stort set de fleste musiktyper, der elsker at gå glad i bad!

Skru bare op for lyden, når du tænder for bruseren

Der findes ikke meget teknik, der holder til vanddamp. Men findes der noget bedre end et langt, dampende bad, mens skråler med på alle sine yndlingssange? Dette kan dog blive en dyr fornøjelse, hvis der kommer vand i telefonen, iPaden eller DAB-radioen!

Heldigvis findes det perfekte gadget til dig, der elsker at lytte og synge til de nyeste musik i bad: Nemlig vandtætte bluethtooth-højtalere! Med disse smarte højtalere kan du roligt sætte din yndlingsplayliste på fra din mobil fra et tørt sted, mens du har disse smarte, vandtætte højtalere med i bad.