Vælg en side

Fejekost 80 cm

DKK 5.799,00

Stærk 80 cm bred kost med en diameter på 45 cm. Denne kost er med kraftige nylonbørster til renholdelse hele året. Kosten støttes af to store hjulsæt der kan højdereguleres vha. to håndtag. Kosten er ideel til snerydning og kan feje store snemængder op ti … læs mere her

Varenummer (SKU): 5708906693542 Varekategori:

Beskrivelse

  • Navn: Fejekost 80 cm
  • Pris: kr. 5799.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Fejekost 80 cm her:
Fejekost 80 cm

Mange leder efter den billigste Fejekost 80 cm på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Fejekost 80 cm her: billigste Fejekost 80 cm

Alt det gode udstyr, når haven skal gøres klar til sommeren

Når først sommeren nærmer ser, så vil man helt sikkert gerne udenfor, og nyde ens have, kunne spise aftensmad ude om aftenen, og hygge sig med børnene dagen lang. Men dette kræver først og fremmest, at man har haven i orden, og hertil er det nødvendigt med de helt rigtige havemaskiner.

Køb Fejekost 80 cm for kun kr. 5799.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Havemaskiner til ethvert arbejde

Uanset om du skal have klippet hækken, slået græsset eller fældet et træ i haven, så kræver det nogle gode havemaskiner, hvor kvaliteten er i top. Herhjemme findes der mange forskellige byggemarkeder, hvor du kan købe det nødvendige udstyr, såsom en græsslåmaskine til græsset, en hækkeklipper til at klippe hækken og en motorsav, så du kan komme i gang med at fælde de træer, som dækker for lyset, og så du samtidig kan få lidt brænde til pejsen.

Der findes mange former for havemaskiner, og vigtigt af det hele er, at du køber dem i en vis kvalitet. Du kan sagtens købe brugte maskiner, så længe du er helt sikker på, at kvaliteten er i orden, og de virker optimalt. Køber du for billigt, eller noget som ikke virker optimalt, så risikerer du, at du går i stå halvejs gennem arbejdet, og må ud og investerer i nye havemaskiner igen.