Vælg en side

Ammepude fra Smallstuff – Ergonomisk – Navy/White Stars – tjek prisen her

DKK 348,00

Ammepude fra danske Smallstuff med fossflakes superior fyld, der er allergi-venligt, ergonomisk korrekt og bevarer formen under brug. Smallstuff ammepude der er dejlig for barnet at ligge på, når det ammes, og skåner samtidig moderens nakke og skuldre.

B … læs mere her

Køb

Varenummer: 71006-1 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

  • Navn: Ammepude fra Smallstuff – Ergonomisk – Navy/White Stars
  • Mærke: Smallstuff
  • Pris: kr. 348.00
  • Gratis fragt: Ja, med GLS
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Ammepude fra Smallstuff – Ergonomisk – Navy/White Stars her:
Ammepude fra Smallstuff - Ergonomisk - Navy/White Stars

Mange leder efter den billigste Ammepude fra Smallstuff – Ergonomisk – Navy/White Stars på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Ammepude fra Smallstuff – Ergonomisk – Navy/White Stars her: billigste Ammepude fra Smallstuff – Ergonomisk – Navy/White Stars

Hos os kan du finde et bredt udvalg af tilbehør til din baby, der hjælper den lille med at sove trygt og godt. For babyer og småbørn er søvn noget nær det vigtigste for trivsel og godt humør. I vores udvalg af ”soveting” til den lille kan du roligt finde det nødvendige udstyr, der sikrer din baby en god og tryg søvn. Vi forhandler mange forskellige former for ”soveudstyr”, og vores udvalg tæller blandt andet sovedyr, babyalarmer, babypuder, natlamper, sengetøj, sengerande, vådligger lagener og svøb til den lille.

Køb Ammepude fra Smallstuff – Ergonomisk – Navy/White Stars for kun kr. 348.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig.

Her finder du blandt andet et bredt udvalg af søde sovedyr, som din baby kan holde om, når den lille er i barnevognen eller sin seng. Sovedyrene kan fås som både søde hunde, rare bjørne, sjove ugler eller bløde får. Kvaliteten af sovedyrene er i top. Sovedyrene, som forhandles, er nemlig udstyret med små lyde, der minder om lydene fra mors mave og som virker beroligende på din baby. Du kan for eksempel finde sovedyr med små lyde fra livmoderen eller fra hjertet. For småbørn er det heller ikke unormalt at være en lille smule mørkeræd. I vores brede udvalg af sovedyr kan du derfor også finde søde sovedyr, der er udstyret med vågelys til den lille. Mange af sovedyrene i vores brede udvalg kan også fås med sensorer, der registrerer når dit barn vågner. Sensoren, der registrerer, at dit barn er vågen, begynder straks at komme med små, beroligende lyde, når den lille vågner. Disse små lyde kan for det meste få den lille til at falde i søvn igen, så mor og far ikke vækkes.

Når din baby skal sove udenfor hørevidde, er babyalarmen uundværlig. Derfor har vi også et bredt udvalg af babyalarmer, hvor kvaliteten er i top. Babyalarmerne i vores udvalg er testet på baggrund af deres pålidelighed, så du med sikkerhed hører din baby, når den lille vågner. Desuden er vores udvalg af babyalarmer nøje udvalgt, således at vores babyalarmer har den laveste stråling.

 

Er du også vild med LAGERSALG og RABATKODER?

Tilmeld dig vores gratis service herunder, så får du besked, når vi har fundet et LAGERSALG eller en RABATKODE

Du er nu tilmeldt!