7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

De velkendte alger i grønlige og gule nuancer er ikke et særsyn i de danske boligkvarterer. Algerne trives godt i det fugtige klima her i landet, men det betyder ikke at de er ønskede blandt boligejere. Algerne er ikke blot grimme, de er også skadelige for taget såvel som facaden.

Her får du et par tips til, hvordan du bedst bliver fri for algevækst på husets tag.

 

Utæmmede alger kan koste dig dyrt

Kraftig algevækst er ikke blot en torn i øjet, når det kommer til det æstetiske udtryk. Algerne kan nemlig gøre stor skade på et hustag såvel som på facaden. Algerne holder ofte på fugten, hvilket kan medføre en højere risiko for frostspringninger såvel som porøse og ødelagte tegl.

Tager man ikke hånd om sit algeproblem i tide, så kan det ende ud i store skader, som kan koste mange penge, og som kan betyde at hele taget skal udskiftes tidligere end forventet.

Kommer man algerne til livs, og får man taget efterbehandlet med algerens, så forlænger man tagets samlede levetid samtidig med at man får et flot og præsentabelt tag som kan give misundelige blikke fra naboen.

 

Få professionel hjælp

Kaster man sig selv ud i rensning af alger og køb af kemisk algerens, så kan man ende med at gøre mere skade på tag og facader end gavn.

Algekvit tilbyder algerens af tag, hvilket er en professionel og erfaren løsning for den miljøbevidste husejer.

Med en professionel algerensning får du som husejer en kompetent service, hvor der ikke gås på kompromis med hverken miljø eller kvalitet. En professionel fagperson har nemlig både den viden og det udtryk der skal til for at give dig det bedst mulige slutresultat.

Selvom at professionel hjælp er dyrene end hvis man selv forsøger at løse opgaven, så skal man se det som en langvarig investering i ens hjems fremtid.