Texas 2-takt olie 0,1 L

(18 customer reviews)
kr. 39,00
Semi syntetisk 2-takt olie til motorsave, buskryddere og andre 2-takt motorer. Denne type olie giver mindre røgudledning end en mineralsk 2-takt olie. Til 2% (1:50) eller 2,5% (1:40) blandinger. Indhold: 100 ml. Til alle Texas 2-taktsprodukter skal der … læs mere her

Er 2-takt olie 0,1 L på lager?

Annonce
Køb 2-takt olie 0,1 L

Beskrivelse

  • Navn: 2-takt olie 0,1 L
  • Pris: kr. 39.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Yderligere beskrivelse og flere billeder  her:
2-takt olie 0,1 L

Mange leder efter den billigste 2-takt olie 0,1 L på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

2-takt olie 0,1 L fra Texas

Skal haven have en ordentlig overhaling i år, kan denne 2-takt olie 0,1 L fra Texas.dk sørge for du ikke går helt galt i byen. Og velkommen til websitet med det helt store udvalg af haveredskaber. Er det i år, din græsplæne skal stå helt grøn og uden ukrudt, er du allerede godt på vej, når du er kommet ind på denne side. Udvalget af maskiner og redskaber til haven eller parken er stort, så du finder helt sikkert noget, som du har ledt efter. Uanset om , du har i sinde at anlægge et nyt bed eller skære noget af en busk; denne side giver dig rigtige gode forslag til de maskiner, der kan assistere dig i udførelsen af opgaven.

Køb Texas 2-takt olie 0,1 L online

2-takt olie 0,1 L findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores varekategori Olie. Der kommer hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2-takt olie 0,1 L fra den meget brugte forhandler Texas A/S, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fordele ved at købe TEXAS 2-takt olie 0,1 L online

Køber du varer online, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

18 reviews for Texas 2-takt olie 0,1 L

4.7 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Texas 2-takt olie 0,1 L”

SKU: 019361113250
Category:

Semi syntetisk 2-takt olie til motorsave, buskryddere og andre 2-takt motorer. Denne type olie giver mindre røgudledning end en mineralsk 2-takt olie. Til 2% (1:50) eller 2,5% (1:40) blandinger. Indhold: 100 ml. Til alle Texas 2-taktsprodukter skal der