Texas 2-takt olie 0,1 L

(16 customer reviews)
kr. 39,00
Semi-syntetisk 2-takt olie til motorsave, buskryddere, hækkeklippere, knallerter og andre 2-takt motorer. Til 2% (1:50) eller 2,5% (1:40) blandinger. Indhold: 100 ml. Til alle Texas 2-taktsprodukter skal der bruges en 2,5% blanding! Dvs. 100 ml. olie ti … læs mere her

Er 2-takt olie 0,1 L på lager?

Annonce
Køb 2-takt olie 0,1 L

Beskrivelse

  • Navn: 2-takt olie 0,1 L
  • Pris: kr. 39.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Yderligere beskrivelse og flere billeder  her:
2-takt olie 0,1 L

Mange leder efter den billigste 2-takt olie 0,1 L på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

2-takt olie 0,1 L fra Texas

Hvis dine gamle haveredskaber trænger til en udskiftning, så vil denne 2-takt olie 0,1 L fra Texas.dk være den oplagte løsning. Og vi er taknemlige for at du besøger vores side med det bedste bud på alt til at holde din have i topform. Når græsset skal stå knivskarpt, kræver det noget af dine redskaber og af dig. Vores udvalg på siden giver dig et stærkt kort på hånden, og du næsten med garanti finde noget, der kan hjælpe dig. Det er underordnet om, din intention er at gøde din græsplæne eller feje indkørslen; her på siden er der nogle gode bud på de maskiner, der passer til opgaven.

Køb Texas 2-takt olie 0,1 L online

2-takt olie 0,1 L er en af mange varer her på shoppen og findes i den altid eftertragtede varekategori Olie. Du får oven i købet hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2-takt olie 0,1 L hos onlineshoppen Texas A/S, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være denne vare. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fordele ved at købe TEXAS 2-takt olie 0,1 L online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

16 reviews for Texas 2-takt olie 0,1 L

5.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Texas 2-takt olie 0,1 L”

SKU: 5714829100432
Category:

Semi-syntetisk 2-takt olie til motorsave, buskryddere, hækkeklippere, knallerter og andre 2-takt motorer. Til 2% (1:50) eller 2,5% (1:40) blandinger. Indhold: 100 ml. Til alle Texas 2-taktsprodukter skal der bruges en 2,5% blanding! Dvs. 100 ml. olie ti