FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Foligain Trioxidil 10% til Kvinder

Hårkur til hårtab hos kvinder

Hvad skyldes hårtab hos kvinder?

Hårtab hos kvinder er et meget almindeligt problem, og i Danmark vil mere end en tredjedel af alle kvinder opleve betydeligt hårtab i løbet af livet. Men hvad skyldes hårtab hos kvinder egentlig?

Det er et komplekst problem, da der kan være mange forskellige årsager til hårtab hos kvinder. En af de hyppigste årsager er dog hårtab betinget af mandligt kønshormon.

Kvinder har fra naturens side lidt af det mandlige kønshormon i kroppen, og fortyndingen af håret skyldes ikke forhøjet mandligt kønshormon, men handler i stedet om en ændret følsomhed i hårsækkene.

Det er dog langt fra den eneste årsag til hårtab hos kvinder, der ligeledes kan skyldes aldring, hormonelle ubalancer på grund af p-piller, overgangsalder eller graviditet. Derudover kan hårtab også være arveligt, være forårsaget af stress eller mangel på hårvitaminer.

Som sagt er hårtab meget komplekst. Men heldigvis er der hjælp at hente for de fleste, da Foligain er eksperter i hårplejeprodukter til kvinder, der lider af hårtab og tyndt hår og igen vil have en sund og normal hårvækst.

Trioxidil-spray 10% - middel mod hårtab hos kvinder

Håreksperterne fra Foligain har flere års erfaring med at lave naturlige hårplejeprodukter til mænd og kvinder, og det er på baggrund af en konstant forskning og unik kendskab til hårtab, at de nu har lavet Trioxidil-spray til kvinder med hele 10% trioxidil.

Sprayen skal ses som et naturligt alternativ til skrappe hårtabsbehandlinger som Regaine og Minoxidil, og er udviklet med en helt unik Triple Action-formel, der ikke kun bidrager til at fremme sund hårvækst.

Trioxidil-sprayen til kvinder bidrager nemlig også til at styrke hårsække samt pleje hovedbunden og håret på hovedet, så du får de absolut bedste forudsætninger for ikke at tabe mere hår, mens du fremmer en sund hårvækst ved daglig anvendelse.

Hvad er Trixodil?

Trioxidil er et naturligt alternativ til Regaine og Minoxidil, og er specielt formuleret til at være en hårkur til hårtab hos kvinder.

Hvordan virker Trioxidil 10% mod hårtab hos kvinder?

Sprayen indeholder en unik Triple Action-formel, der foruden at styrke håret og hovedbunden, ligeledes bidrager til at fremme sund hårvækst og hårsække.

Hvordan bruger jeg Foligain hårkur til hårtab hos kvinder?

Spray 4 gange i hovedbunden to gange om dagen og massér ind i hovedbund og hår med fingerspidserne. Vask derefter dine hænder. Trioxidil-sprayen skal herefter sidde i hovedbunden i mindst fire timer, og du behøver ikke at vaske den ud.

Hvordan får jeg mest muligt ud af sprayen?

Brug den som anbefalet. Men hvis du gerne vil have mest muligt ud af Trioxidil-sprayen, kan du overveje at bruge den sammen med Foligains andre hårtabsprodukter; herunder shampoo og balsam. Alternativt kan du tage biotin dagligt, som er vitaminer til håret.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Vi er alle forskellige, og vi anbefaler derfor, at du bruger hårkuren dagligt i minimum tre måneder for at vurdere effekten.

Kan alle bruge Trioxidil-spray hårkur mod hårtab hos kvinder?

Trioxidil 10% er specielt formuleret til kvinder. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug.

Er der bivirkninger ved at bruge Trioxidil?

Trioxidil er lavet af naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle allergier.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(59)
4 Stjerner
(23)
3 Stjerner
(9)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

90.00% baseret på 91 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er glad for produktet for det virker virkelig og skal bestille en ny flaske

N N
Bekræftet køb

Tak for et fantastisk produkt! Vil helt klart fortsætte med at bruge behandlingen mod mit tynde hår

K Katarina
Bekræftet køb

Er blevet mere tyndhåret med alderen. Efter Foligain er det dog som om, at jeg er blevet 5 år yngre :)

S Susanne
Bekræftet køb

Har lige bestilt og er meget spændt på at modtage pakken!

L Laura
Bekræftet køb

Siden jeg blev 60 har mit hår ikke været det samme, men dette fungerer for mig

E Evelyn
Bekræftet køb

Virkelig god, og endnu bedre sammen med shampoo og balsamen

I Izzy
Bekræftet køb

Jeg begyndte pludselig at tabe mit hår efter en virkelig stresset periode, men foligain har hjulpet mig meget!

I Ida
Bekræftet køb

Jeg kan allerede begynde at se en forskel efter kun 2 måneders brug...

H Helena
Bekræftet køb

Jeg bruger hele foligain serien og kan klart anbefale den til andre kvinder med tyndt hår...

K Katrine
Bekræftet køb

Mit hår har aldrig føltes tykkere og stærkere end det gør nu... Fantastik produkt

M Malene

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide