4 smarte og funktionelle høretelefoner i 2020

Trådløse høretelefoner med bluetooth

Trådløse høretelefoner med bluetoothHøretelefoner er et essentielt tilbehør til enhver smartphone og andre enheder, men det kan dog hurtigt være svært at vælge de rigtige. Ofte har forskellige høretelefoner forskellige fordele. Hvad der her følger, er en guide til fire vidt forskellige høretelefoner.

Less is more

Et godt sted at starte når man kigger på høretelefoner, er med de helt simple. Det kan være du er typen der gerne bare vil have et par høretelefoner der kan det de skal, er bygget solidt og leverer en ordentlig lyd. Et sådant par høretelefoner er Sennheisers CX300S. Et par prisvenlige in-ears, hvor der ikke er så meget lir og ekstra funktioner, men det de kan, kan de godt. Det er dog heller ikke helt spartansk.

Høretelefonerne kommer med mikrofon på ledningen så de kan bruges til handsfree-opkald. Samtidig er der knapper til styring af din smartphone ved mikrofonen. Funktioner relateret til musik, såsom spil næste og pause, samt til opkald, primært tag og slut opkald, kan styre på ledningen, så du ikke behøver fiske telefonen op af lommen. Alt i alt et par prisvenlige høretelefoner med desuden fremragende lyd til prisen.

Slip for den evindelige ledning-suppedas

En af de største trends indenfor høretelefoner de seneste par år, har været såkaldte true-wireless høretelefoner. True wireless er earbuds der, som navnet indikerer, ikke har nogen ledninger. Derimod kommer de i et opladnings- og opbevaringsetui og alt fungerer via Bluetooth. Mest kendt er nok Apples AirPods, men disse ligger dog også i den dyre ende af skalaen, og der er i dag en række mere prisvenlige alternativer.

Et sådant alternativ er Nedis’ True Wireless. Høretelefonerne kommer i et stilrent design, både på selve høretelefonerne og etuiet. Desuden er både bygge- og lydkvalitet i top. Høretelefonerne leverer over tre timers spilletid pr opladning, og der er i etuiet ekstra opladninger. Alt dette til en brøkdel af hvad Apples AirPods koster og uden ledninger der filtres sammen.

Hvis du er på udkig efter trådløse høretelefoner eller headsets, så har denne side et stort udvalg af gode varianter med bluetooth.

Perfekte til PC

Det er dog ikke alt der behøver være trådløst og godt at have med ”på farten”. Måske skal du bare have høretelefoner der fungerer godt med din computer – stationær eller laptop. Hvad enten det er til gaming, hjemmearbejde eller Zoom-møder, så er Logitechs Headset ANC et godt bud. Høretelefonerne leverer alt hvad du skal bruge når du sidder foran computeren, og lidt til. For det første kommer høretelefonerne med indbygget mikrofon.

Dette gør dem oplagt for gamere der spiller online sammen med andre. Høretelefonerne kobles op med computeren via USB-stikket, hvilket giver en noget forbedret lyd-kvalitet, både i høretelefonerne selv og mikrofonen. Som prikken over i’et har høretelefonerne Active Noise Cancelation. Dette betyder at de opfanger lyde udefra og skyder lydbølger ind der neutraliserer dem. Grundlæggende betyder det at næsten al støj lukkes ude og du kan fokusere 100 procent.

Luksus for alle pengene

Afslutningsvis kan man nævne den absolutte top af høretelefoner. Hvis du er typen hvor pris kommer i anden række og bare skal have toppen af poppen, er det svært at argumentere mod Bang og Olufsens Beoplay H9. H9 er fantastiske høretelefoner med lækker lyd og lækkert designe. De er utrolig elegante i flot læder og mulighed for forskellige farver. Høretelefoner handler dog i sidste ende om lyd, men også her leverer B&O.

H9 leverer fantastisk lyd med klare detaljer og god bas, og igen er der aktiv støjreduktion. Der er desuden indbygget smart touch styring på siderne af høretelefonerne, og de dur desuden med stemmestyring af forskellige arter. På én opladning for du desuden op mod 25 timers spilletid. De er måske dyre, men hver en ekstra krone går til kvalitet.

«
»