“Pil gennem hovedet” kostume – tjek prisen her

DKK 39,00

Pil, metal bøjle, og gummispids. … læs mere her

Køb

Varenummer: smiffys_97144 Kategori:

Beskrivelse

  • Navn: “Pil gennem hovedet” kostume
  • Pris: kr. 39.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 500
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 30 dage

Yderligere beskrivelse og flere billeder af “Pil gennem hovedet” kostume her:

Mange leder efter den billigste “Pil gennem hovedet” kostume på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på “Pil gennem hovedet” kostume her: billigste “Pil gennem hovedet” kostume

Hav din udklædning klar til fest

Skal du til en fest med din skole, til Karveval i Aalborg eller skal dine børn til fastelavn? Så er det vigtigt, at man har udklædningen i orden, og dertil er der sikkert ikke brug for megen information, i hvert fald ikke, hvis det er sidstnævnte, der gør sig gældende, for børn har en livlig fantasi, og de ved med garanti allerede på forhånd, hvad de skal klædes ud som.

Køb “Pil gennem hovedet” kostume for kun kr. 39.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig . Husk du har 30 dages returret.

Kostumer for vokse

Der findes utrolig mange arrangementer, hvor voksne skal klædes ud også, og det kunne eksempelvis være til en sommerfest, fest med vennerne og veninderne, med din skole, til et karneval eller noget helt femte. Uanset hvad, så skal du have fat i et kostume, og her er der mange muligheder, hvor du kun selv sætter begrænsningerne.
Hvis du besøger forretninger som Billig Billy, Karnevalsshoppen i Aalborg eller søger rundt på internettet, så skal du med garanti nok finde nogle kostumer, som du vil falde for. Der findes både sjove og seriøse kostumer, men uanset hvad valget falder på, så kan du vide dig sikker på, at det nok skal blive et sjovt arrangement, som du skal deltage i.

Kostumer til børn

For de mindreårige findes der de fantastiske Fætter BR forretninger, TOYS”R”US og mange andre forretninger, hvor du kan finde nogle helt formidable udklædninger. Alle de kendte superhelte, prinsesser, Dracula, vampyrer osv. er alle muligheder, så det er bare med at beslutte sig.

Er du også vild med LAGERSALG og RABATKODER?

Tilmeld dig vores gratis service herunder, så får du besked, når vi har fundet et LAGERSALG eller en RABATKODE

Du er nu tilmeldt!