Autolak spray

DKK 99,95

Køb

Varenummer: 6813 Kategori: Tag:

Beskrivelse

  • Navn: Autolak spray
  • Mærke: efarvehandel.dk
  • Pris: kr. 99.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 300
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Autolak spray her:
Autolak spray

Mange leder efter den billigste Autolak spray på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Autolak spray her: billigste Autolak spray

Maling og malergrej til enhver

Skal du i gang med et større projekt derhjemme, uanset om det er hele huset, køkkenet, et af soveværelserne eller et helt fjerde rum, så er det vigtigt, at du har den fornødne mængde maling, samt at malergrejet er i orden. Det er drøn ærgerligt, hvis du mangler en halv væg, og så slipper malingen op, og du skal ud og investere i en ny bøtte maling. Så sørg derfor for, at du har sat dig godt ind i dit projekt, således at du ved, hvor meget maling du ca. får brug for, og hellere køber lidt for meget med hjem end for lidt.

Køb Autolak spray for kun kr. 99.95 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig.

Malerens regler

Der er mange personer, som bare begynder at male over gammel maling, eller over det gamle tapet, men det er bestemt ikke den korrekte måde at gøre det på. I hvert fald ikke, hvis man skal gøre det ordentligt, og gerne vil slippe for at skulle male igen indenfor de kommende år.

Den korrekte fremgangsmåde er, at man først river det gamle tapet ned – enten ved at dampe det af, eller blot trække i det. Dette gælder i 9 ud af 10 tilfælde, hvor undtagelsen kan være, at tapetet er meget nyt – så kan man undtagelsesvist godt male over. Men ellers sætter man nyt tapet på, før man begynder at male, således at der ikke opstår pletter fra den gamle farve, og derved giver den væg flere forskellige farver. Det er brænd ærgerligt at opdage dette kort tid efter, at man har malet hele huset.

Er du også vild med LAGERSALG og RABATKODER?

Tilmeld dig vores gratis service herunder, så får du besked, når vi har fundet et LAGERSALG eller en RABATKODE

Du er nu tilmeldt!